Terras en vergaderen

TERRAS

UPDATE : Vanaf 8 september 2022 zijn wij alleen de zaterdag en zondag geopend (dus niet meer op donderdag en vrijdag).
Op 1 oktober sluiten wij het terras tijdens de herfst en wintermaanden. U bent uiteraard welkom om aan 1 van de kookworkshops deel te nemen.

KOFFIE THEE LUNCH
Op donderdag ben je welkom op ons terras van 11:00-17:00 uur
en van vrijdag t/m zondag van 10:00-17:00 uur.
We kijken wel naar de lucht en voelen de temperatuur of het ook echt wel "terrasweer" is. Als dit zo is hijsen we de vlag en gaan we open!
Veel fiets- en wandelroutes lopen langs ons terras. Terwijl je uitkijkt uit over de weilanden waar de koeien lopen, de ooievaars hun voedsel halen, de zwanen in de wetering zwemmen kun je genieten van een kopje koffie, thee, gebakje en/of een lunch.

VERGADEREN

Vergaderen aan de keukentafel De sfeervolle kookstudio / praktijkruimte is uitermate geschikt om te vergaderen, een persoonlijk gesprek te voeren, als werkplek buiten de deur etcetera. Het uitzicht over de weilanden geeft al een andere blik dan vanuit je kantoor. Een kopje koffie drinken in de tuin of een wandeling door de aangrenzende landgoederen Den Alerdinck en De Colckhof, kunnen je inspireren. Tot 10 personen te huur voor € 100,00 Tegen meerprijs biedt ik graag mijn kookkunsten aan om een heerlijke biologische lunch te verzorgen.