Terras en vergaderen

TERRAS

SEIZOEN 2024

Vanaf 3 mei hopen wij onze deuren naar het terras weer te openen. Even afwachten nog of het ook wel lekker terras weer wordt maar we zijn er op voorbereid om jullie dan (weer) te ontvangen.

Iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00-17:00 voor een kopje koffie/thee met wat lekkers en lunch. Op de warme zomerdagen zullen we vanaf 10:00 uur open gaan.

Natuurlijk blijven we ook dit jaar afhankelijk van het weer. Als het droog is en de temperatuur aangenaam, hijsen we weer de vlag.

We kijken er naar uit je (weer) te zien tijdens de komende zomermaanden!

Veel fiets- en wandelroutes lopen langs ons terras. Terwijl je uitkijkt uit over de weilanden waar de koeien lopen, de ooievaars hun voedsel halen, de zwanen in de wetering zwemmen kun je genieten van een kopje koffie, thee, gebakje en/of een lunch.

VERGADEREN

Vergaderen aan de keukentafel De sfeervolle kookstudio / praktijkruimte is uitermate geschikt om te vergaderen, een persoonlijk gesprek te voeren, als werkplek buiten de deur etcetera. Het uitzicht over de weilanden geeft al een andere blik dan vanuit je kantoor. Een kopje koffie drinken in de tuin of een wandeling door de aangrenzende landgoederen Den Alerdinck en De Colckhof, kunnen je inspireren. Tot 10 personen te huur voor € 100,00 Tegen meerprijs biedt ik graag mijn kookkunsten aan om een heerlijke biologische lunch te verzorgen.